AngielskiPolski
 
 
01234
0
Schowek Twój schowek jest pusty
Twój koszyk jest pusty ...
» Polityka prywatności

Polityka prywatności



POLITYKA PRYWATNOŚCI :
Dane zbierane na stronie sklepu internetowego WITCHING HOUR PRODUCTIONS wykorzystywane są do realizacji zamówień. Informacje zawarte w logach systemowych są przez  WITCHING HOUR PRODUCTIONS  wykorzystywane jedynie w celach technicznych mających związek z administracją serwerami. Cookies są używane w celu stwierdzenia czy dany użytkownik kiedykolwiek korzystał z serwisu WITCHING HOUR PRODUCTIONS . Wyłączenie cookies zwykle nie uniemożliwia korzystania z naszych serwisów, ale może je utrudnić. Wszelkie informacje o użytkownikach są przechowywane z zachowaniem odpowiednich środków bezpieczeństwa, spełniających wymagania polskiego prawa. WITCHING HOUR PRODUCTIONS  gromadzi i przetwarza dane osobowe Użytkownika zgodnie z niniejszymi zasadami ochrony danych osobowych, wynikających z ustawy z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobowych (tekst jedn.: Dz. U.2002, nr 101, poz. 926, ze zm.)
 
DANE OSOBOWE:

Wszystkie dane osobowe przekazywane przez Państwo są przetwarzane przez WITCHING HOUR PRODUCTIONS : 
- realizacji zamówień
-  po wyrażeniu przez klienta zgody, w celu informowania o nowościach, promocjach itp.
Dane osobowe nie są udostępniane innym podmiotom lub osobom trzecim.
Przejdź do strony głównej

Koszyk

Twój koszyk jest pusty ...

Szukaj produktu

Language

AngielskiPolski

Currencies

Ostatnie aktualności

Bestsellery

Informacje

Newsletter

Prześlij nam swój adres e-mail, a my powiadomimy Cię o nowych produktach, najlepszych cenach, promocjach i wyprzedażach.

 

Kontakt

  • WITCHING HOUR PRODUCTIONS
    UL.ARMII LUDOWEJ 78
    15-170 BIAŁYSTOK
    POLAND
    tel.+48510052468
    NIP: 966-131-03-63
  • E-mail:orders@witchinghour.pl
  • Telefon+48572361368
  • Godziny działania sklepuOBSŁUGA ODPOWIADA W GODZINACH 8 -16

Statystyka

  • Ilość produktów: 1004
  • Ilość kategorii: 18
  • Ilość promocji: 29
  • Ilość nowości: 35
  • Aktualnie klientów na stronie: 5
  • Aktualnie klientów zalogowanych: 2
  • Sklep odwiedziło: 944631 klientów
  • Sklep działa od: 06-11-2014

Promocje

Nowości

© WITCHING HOUR PRODUCTIONS | DZGN BY FILIKS.PL | 2014 | ALL RIGHTS RESERVED | ENGINE BY Oprogramowanie sklepu shopGold.pl